Працівники Центру – учасники Всеукраїнської наукової конференції «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи»

1 травня 2024 року працівники Центру взяли участь у VІІІ Всеукраїнській науковій конференції «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи», яка відбулась у місті Житомир. Захід зібрав провідних вчених з різних тематик: матеріалознавство та нанотехнології, неорганічна та фізична хімія, хімічні препарати в біології та медицині, актуальні проблеми хімічної освіти.

Провідні фахівці Центру Назарій ДАНИЛЮК, Іванна ЛАПЧУК, директорка Центру Тетяна ТАТАРЧУК та професор кафедри хімії Олександр ШИЙЧУК представили результати досліджень за темою «Дезінфекція води в проточному реакторі із гематитним каталізатором»

Провідна фахівчиня Іванна ЛАПЧУК представила дослідження за темою «Структура та властивості Mn-допованих феритів кобальту: сучасний стан досліджень».  Збірник тез конференції доповнило також дослідження студентки ІІІ курсу кафедри хімії Валерії ШУЛЬГИ та її наукового керівника, директорки Центру Тетяни ТАТАРЧУК з темою «Токсикологічні дослідження води, очищеної гетерогенними фентон-подібними каталізаторами». Всі учасники були нагороджені сертифікатами про участь у конференції.

Участь у таких заходах підтверджує актуальність та високий рівень наукових досліджень команди Центру!