ЕРАЗМУС+ ДНІ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION (5, 12, 19, 26 квітня 2021 р.)

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv, за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Євродеск Україна, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейський корпус солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус, запрошують взяти участь в ЕРАЗМУС+ ДНЯХ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION, що відбуватимуться протягом квітня:

  • 5 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV»
  • 12 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – NORTH»
  • 19 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST»
  • 26 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – SOUTH-EAST»

 

«ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST»

Коли? 19 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00

Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook

Реєстрація обов’язковаФорма для участі відкрита до 17.04 (12:00). Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на е-пошту, вказану під час реєстрації до 18.04 (18:00).

Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Закарпатської та Хмельницької областей.

Ви дізнаєтесь про: поточні та нові можливості Програми Європейського Союзу Еразмус+ 2021-2027 рр., безкоштовні індивідуальні можливості навчання і практики, викладання та стажування в провідних європейських університетах, молодіжних обмінів та волонтерства, а також познайомитесь з українцями-учасниками та їх історіями успіхів.

Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти всієї України.

Мова заходів: українська.

Реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА. Кожен захід має окрему форму реєстрації для участі. Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на е-пошту вказану під час реєстрації.

Звертаємо увагу – кожен захід складається з двох частин:
1. Презентації спікерів
2. Cпілкування в break-out rooms у Zoom з партнерами з відділів міжнародної співпраці провідних українських університетів та студентами-учасниками проєктів мобільності Еразмус+.

Більш детальна інформація за посиланням: https://erasmusplus.org.ua/novyny/3483-erazmus-dni-dlya-molodi-ukrayiny-zoom-edition-5-12-19-26-kvitnia-2021-r.html