Директорка центру Тетяна ТАТАРЧУК нагороджена Подякою міського голови

30 серпня відбулася конференція трудового колективу та засідання Вченої ради Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за участю професорсько-викладацького складу.

Традиційно конференція  розпочалася з урочистого моменту нагородження, під час якого були відзначені кращі викладачі університету за значні досягнення в розвитку освіти, успіхи у професійній діяльності та підготовці висококваліфікованих кадрів. Ректор, професор Ігор Цепенда вручив державну нагороду – нагрудний знак «Заслужений працівник освіти України» – докторці юридичних наук, професорці Надії Кобецькій. Також усі оплесками привітали докторку біологічних наук, професорку Марію Байляк з отриманням державної нагороди-ордена княгині Ольги III ступеня, яку днями їй вручив Президент України. Подяками міського голови відзначені професорка Галина Семчишин, доцентка Мирослава Миленька та директорка навчально-наукового центру хімічного матеріалознавства та нанотехнологій, доцентка кафедри хімії Тетяна Татарчук.

На своїй сторінці у Фейсбук Тетяна Татарчук висловила подяку керівництву університету за надані можливості та підтримку у цій нелегкій роботі: 

“Приємно отримати Подяку за багаторічну працю в моєму рідному Прикарпатському університеті. В Університеті, в якому здійснюються мрії ! В Університеті, в якому цінують те, що ти робиш! Дякую Ректору професору Ігору Цепенді, за підтримку і сприяння! Дякую проректорам (проф. В.М. Якубів, проф. С.В. Шарину, проф. Р.І. Запухляку, проф. Я.І. Шинкаруку, проф. Г.Й. Михайлишин), декану факультету природничих наук проф. В.М. Случику, завідувачу кафедри хімії проф. Миронюку І.Ф. за розуміння і «зелене» світло. Дякую міському голові Руслану Марцінківу за подяку! Маю надію, що принесу моєму рідному Університету ще багато цікавих наукових здобутків”

Колектив навчально-наукового центру хімічного матеріалознавства та нанотехнологій Щиро вітає Тетяну Татарчук з отриманою нагородою за свій інтелектуальний внесок у розвиток сучасної науки та бажає стрімкого професійного зростання, натхнення, нових наукових відкриттів та творчих успіхів!