Участь в травневих вебінарах від Clarivate Analytics

Провідний фахівець центру Назарій Данилюк взяв участь у травневих онлайн-вебінарах від компанії Clarivate Analytics, що дозволило йому поглибити свої знання про роботу на оновленій платформі Web of Science та отримати сертифікати.

Онлайн-вебінари пройшли 5-26 травня 2022 року на платформі Webex. Теми вебінарів: Web of Science Core Collection для ефективної наукової діяльності“, “Research Smarter: Огляд літератури на відмінно“, “SWOT-аналіз в InCites: справжній коректний аналіз за спеціалізаціями

Учасники вебінарів дізналися про можливості Web of Science Core Collection для науковця, викладача та адміністратора. Де можна знайти ключову літературу за темою свого дослідження? Які установи та науковці є лідерами за даним напрямом? Як проаналізувати вибірку документів? Ознайомилися з платформою InCites Benchmarking & Analytics на основі даних Web of Science Core Collection, яка надає об’єктивні та надійні індикатори, необхідні для прийняття впевнених рішень щодо наших досліджень. Також дізналися, як коректно оцінювати співпрацю, визначати експертів у тематиці, демонструвати сильні сторони, відкривати можливості, порівнювати з аналогами тощо. Що беззаперечно стане в пригоді при роботі над власними рукописами.

Спікер Тихонкова Ірина розповіла, як не боятися огляду літератури, оскільки робота з джерелами інформації потребує особливих навиків. Спікер, детально описала як знайти відповідні статті; зрозуміти, які статті вказують на перспективні дослідження; як легко збирати й цитувати статті; як працювати з посиланнями при написанні роботи та забезпечувати успішну співпрацю зі своїми співавторами.

Безумовно отриманні знання для молодих науковців, мають важливе значення для планування та написання власних рукописів і міжнародних проєктів у майбутньому.