Лекції видатних вчених від міжнародної освітньої ініціативи Ukraine Global Faculty!

7  та 16 березня провідні фахівці Центру Іванна Лапчук та Назарій Данилюк прослухали лекції видатних вчених від міжнародної освітньої ініціативи Ukraine Global Faculty на теми:

“How to Write a Great Research Paper and Get it Published” засновника та директора Інституту наноматеріалів Е. Дж. Дрекселя доктора технічних наук Юрія ГОГОТСІ, спікер поділився своїм досвідом написання статей, пояснив процес їх редагування та рецензування. До слова, Yury Gogotsi є одним з найбільш цитованих дослідників у світі у галузях хімії і матеріалознавства (індекс Гірша становить 209).

“How To Derive A New Theory” спікер Денис БОНДАР. В лекціїї було представлено інформацію, які спостереження та припущення необхідні для формулювання фізичної моделі, детально описано новий систематичний підхід оперативного динамічного моделювання (OДM), який дозволяє виводити рівняння руху зі зміною спостережуваних параметрів у часі. Використовуючи OДM, можна не тільки повторно вивести добре відомі фізичні теорії (такі як рівняння Шредінгера та Ньютона), але й розв’язати відкриті проблеми квантової статистичної динаміки та сформулювати нову теорію ентропійної гравітації, яка була експериментально перевірена.

Учасники лекцій мали змогу отримати не тільки теоретичні і практичні навички, але й сертифікати про участь.