Працівники Центру успішно завершили онлайн-курси на платформі Coursera!

Протягом травня провідні фахівці Центру Назарій ДАНИЛЮК та Іванна ЛАПЧУК успішно пройшли навчання в рамках англомовних онлайн-курсів «Introduction to Indoor Air Quality» та «Renewable Energy Technology Fundamentals» на платформі Coursera та отримали сертифікати.

Курс “Introduction to Indoor Air Quality” допомагає молодим науковцям засвоїти знання щодо нової галузі – Indoor Air Quality. Де, детально описано, наслідки для здоров’я, методи вимірювання, заходи боротьби та контролю забруднень повітря. Під час проходження курсу розглядаються важливі сфери, такі як системи вентиляції будівель, характеристики внутрішнього руху повітря, синдром хворої будівлі та тепловий комфорт.

Курс «Renewable Energy Technology Fundamentals» допомагає засвоїти знання щодо впровадження важливих технологій відновлюваної енергії, таких як вітрова та сонячна. Крім того, курс містить цінну інформацію, щодо сучасних технологій накопичення енергії, таких як насосні гідрогенератори, батареї та водень. Отримані знання, стануть основою для подальшого вивчення систем відновлюваної енергетики, проєктів у сфері відновлюваної енергетики та прогнозів щодо майбутнього відновлюваної енергетики.