Онлайн-конференція “Українки в науці, яким аплодує світ”

12 лютого 2021 року директорка Центру Тетяна Татарчук взала участь у онлайн-конференції “Українки в науці, яким аплодує світ”, організованої Центром «Розвиток КСВ» за підтримки компанії L’Oreal. На заході фіналістки Премії ЛОРЕАЛь «Для жінок у науці» 2018-2020 років розказали про те, як їм вдалося досягти успіхів у науці, чому варто не боятися йти до своєї мрії, та як своїми відкриттями підкорювати світ.

Запрошеними спікерками були :

Катерина ТЕРЛЕЦЬКА, докторка фізико-математичних наук, завідувачка лабораторії прикладної математики Національного центру “Мала академія наук України”, переможниця премії L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці»-2019.
Наталія ЩЕРБАНЬ, докторка хімічних наук, Інститут фізичної хімії ім. Л.В. Писаржевського НАН України, переможниця премії L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці»-2018.
Олена ВАНЄЄВА, докторка фізико-математичних наук, старший науковий співробітник відділу математичної фізики Інституту математики НАН України, переможниця премії L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці»-2018.
Тетяна ТАТАРЧУК, кандидатка хімічних наук, керівниця Навчально-наукового центру хімічного матеріалознавства та нанотехнологій Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, переможниця премії L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці»-2020.
Ольга КОПАЧ, кандидатка біологічних наук, Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, переможниця премії L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці»-2020.

Захід відбувася з прямою трансляцією у YouTube. Під час конференції глядачі ознайомилися з надихаючими жінками в науці, дізналися про їх історію успіху та дослідження, а також взяли участь в інтерактивних вікторинах та виграли подарунки від L’Oreal. Із повним записом онлайн-конференції можна познайомитися тут.