Участь у тренінгах від команди Проектно-освітнього Центру «Агенти змін» ПНУ!

9 та 16 лютого провідний фахівець Центру хімічного матеріалознавства та нанотехнологій Назарій Данилюк відвідав тренінги для науково-педагогічних працівників Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника з управління проєктами від команди Проектно-освітнього Центру «Агенти змін» ПНУ на теми «Структура та логіка створення концепції проєкту та проєктної команди» та «Структура бюджету проєкту та врахування ризиків його реалізації».

Головними спікерами тренінгів були: Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА – директорка Центру «Агенти змін» ПНУ, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, Мирослава КУЛЕША-ЛЮБІНЕЦЬ – фахівчиня Центру «Агенти змін» ПНУ, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри загальної та клінічної психології, Тетяна МИГОВИЧ – фахівчиня Центру «Агенти змін» ПНУ, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів та Тетяна СОЛОДЖУК – фахівчиня Центру «Агенти змін» ПНУ, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів.

Перша частина тренінгу відбувалася в інтерактивному форматі. Учасники заходу мали можливість згенерувати спільні проєктні ідеї в командній роботі, розробити основні складові її концепції, такі як проблема, мета і завдання, заходи та очікувані результати проєкту. Друга частина тренінгу була присвячена складанню бюджету проєкту та передбачення його потенційних ризиків, кожен учасник мав можливість розрахувати бюджет проєкту згідно умов, які надавалися організаторами.

Хочеться щиро подякувати всім організаторам тренінгів, за креативний підхід до проведення заходу (випадкове створення груп, постійна підтримка і мотивація), за зрозумілі пояснення на вже існуючих проєктах, оскільки отримані знання допоможуть молодим науковцям під час написання та оформлення власних наукових проєктів.

Джерела:

https://pnu.edu.ua/blog/2023/02/11/4487

https://agentyzmin.pnu.edu.ua/event/%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2%d1%83%d1%94%d0%bc%d0%be-%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d1%96%d0%b4%d0%b2%d0%b8%d1%89%d1%83%d1%94%d0%bc%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%bd%d1%83-%d0%b0%d0%ba%d1%8