Школярі, ліцеїсти та студенти Івано-Франківська завітали на екскурсію до Центру!

Сьогодні в рамках профорієнтаційного заходу «Хімічна майстерня», провідні фахівці Центру Назарій Данилюк та Іванна Лапчук провели екскурсію для:

  • ліцеїстів Фізико-технічного ліцею при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу під керівництвом вчителя Бурди Тетяни Валеріївни;
  • викладачів та студентів 1 курсу фармацевтичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету;
  • учнів Ліцею № 6 та вихованці Центру освітніх інновацій під керівництвом вчителя Мар’яни Ганчак.

Під час екскурсії учні мали можливість побачити прилади, які наявні в лабораторії Центру та ознайомитися з проєктами, які реалізуються нашими науковцями. Також, Назарій розповів про можливості наших студентів під час навчання, зокрема стипендійні програми та стартапи, переможці яких мають змогу отримати додаткове фінансування на виконання бакалаврських та магістерських робіт. Юні гості з цікавістю задавали питання та вели активний діалог під час екскурсії. Всі бажаючі мали можливість зняти свої відбитки пальців за допомогою дактилоскопічного порошку. А також було, визначено «найточнішого» серед учнів, шляхом наливання точного об’єму води без використання мірного посуду. Учасники, яким вдалося найбільш точно це зробити, були нагороджені грамотами.

Дякуємо всім учасникам за кмітливість, допитливість та бажання пізнавати особливості наукової роботи. Надіємося ще неодноразово зустрічатися та обмінюватися досягненнями і планами на майбутнє.